TEDxDanubia Countdown – Október 15.

A TED Countdown egy globális kezdeményezés a klímaválság megoldásainak felkutatására és a mihamarabbi cselekvés ösztönzésére. Célja, hogy meggyőző válaszok szülessenek legégetőbb kérdéseinkre, és ezek megoldásához hidakat építsünk az esemény résztvevői, illetve üzleti-politikai vezetőink között. 

A kezdeményezéshez csatlakozva a TEDxDanubia Countdown  2020. október 15-én indítja el programjait egy virtuális esemény keretein belül, 2021 tavaszán pedig élő rendezvényt rendez a Müpában.

Miért fontos ez a kezdeményezés? 

Mert MINDENKI SZÁMÍT. A klímaváltozás mindannyiunk felelőssége, és CSAK EGYÜTTESEN tudunk változást elérni, a társadalom minden szintjét bevonva. Nem a Föld megmentéséről, hanem az emberi faj jövőjéről van szó. Nem fair a gyermekeinkkel szemben, hogy nem lesz más választásuk, mint küzdeni – a saját jövőjükért, boldogulásukért, túlélésükért. Fogjunk össze, cselekedjünk! 

Mit szeretnének elérni?

Céljuk a REDUCE-REUSE-RECYCLE hármas üzenetének terjesztése, a társadalom aktivizálása, hogy vegyenek részt az október 15-i launch eseményen, csatlakozzanak a szakmai partnereik és az általuk indított programokhoz. 

  #JoinTheCountdown

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?