Új Action 2020 projektvezető a BCSDH-nál

Galambosné Dudás Zsófia tölti be a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) Action 2020 projektvezető pozícióját 2017. március 20-tól.

Az új vezető feladata lesz az Action 2020 Magyarország programon túl a hozzá kapcsolódó szakmai munkacsoportok koordinálása is.

Galambosné Dudás Zsófia közgazdász végzettségű szakember, aki jelentős tapasztalattal rendelkezik a fenntarthatóság több területén. A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért szervezetnél kezdte szakmai pályafutását és nyolc éve dolgozik projektvezetőként. Részt vett fenntarthatósági jelentések minősítésében, vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) tananyag kidolgozásában, hazai és nemzetközi CSR kutatási projektekben, de jártasságot szerzett a zöld iroda program és pályázatírás területén is. Szülési szabadságáról visszatérve, két kisgyermek édesanyjaként fontos számára, hogy a szervezet lehetőséget nyújt a családbarát, rugalmas foglalkoztatásra.

Az új vezető elsődleges célja, hogy a már sikeresen működő Action 2020 Magyarország program még több első számú vezetőt kötelezzen el a fenntarthatóság mellett és még több inspirációt nyújtson számukra. Kiemelt feladatának tekinti, hogy a vállalatvezetők az elkötelezettségüket valódi tettekre váltsák, és a BCSDH számottevő hatást tudjon elérni az általuk kidolgozott üzleti megoldások terjesztése révén.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?