Új képzésvezető a BCSDH-nál

Szederkényi Zita tölti be a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) képzésvezetői pozícióját 2018. januártól.

Zita mentorként évek óta aktív szerepet vállal a BCSDH „A jövő vezetői” tehetségprogramjában.

2014 novembere óta dolgozik a Dreher vállalati kapcsolatok osztályán, ahol a kommunikációs és a fenntarthatósággal kapcsolatos területekért felel. Korábban több éven keresztül a Heinekennél tevékenykedett hasonló területen.

A fenntartható fejlődés területén elért eredményekre a legbüszkébb. Szervezete fenntarthatósági mutatószámai 2015-től ugrásszerűen növekedtek. A siker kulcsát a megfelelő partnerekkel kialakított együttműködésekben látja. Nevéhez fűződik a Prizma díjas ‘Ésszel iszom’ program vagy a LÉTRA Alapítvánnyal közös, a várandósság alatti alkoholfogyasztás veszélyeivel foglalkozó hiánypótló kezdeményezés is.

A romák integrációját segítő BAGázs önkéntese és mentora az adósságkezelési programban, emellett szeptember óta az Amnesty International munkáját önkéntes emberi jogi oktatóként segíti. Francia szakos bölcsész diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, nemzetközi kommunikáció szakirányos közgazdász végzettségét pedig a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán szerezte. Szabadidejében utazással, különböző kultúrák megismerésével töltődik fel. Érdekli az interkulturális kommunikáció és a vállalati fenntarthatóság gyakorlatilag teljes spektruma

„A jövő vezetői” tehetségprogram képzésvezetői munkáját a Dreher Vállalati kapcsolatok vezetői funkciója mellett látja majd el.

Korábbi képzésvezetőnk, Répássy Zsuzsanna egy nagyon sikeres évfolyam után egyelőre saját vállalkozásának fejlesztésére szánja a következő időszakot. Ezúton is köszönjük lelkiismeretes munkáját!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?