Újabb cégvezetők csatlakoztak a BCSDH Vezetői ajánlásához

2013. november 14-én egy üzleti ebéd keretében került sor a BCSDH „A vállalati fenntarthatóság komplex értelmezése” című, vezetőknek készült ajánlásának aláírására. A tavaly novemberben bemutatott ajánlást akkor több mint 40 vállalat és üzleti szervezet vezetője írta alá. A mostani eseményen további 38 vezető csatlakozott a kezdeményezéshez, melynek így már 80 aláírója van.

A vállalatvezetők nyilvános elköteleződése a téma mellett is jelzi, hogy egyre nyitottabbak a vállalatok és egyre több szervezet felismeri felelősségét és hosszú távú érdekét, hogy működését átalakítsa ezen elveknek megfelelően. Többek között ezt tükrözi az eseményen bemutatott felmérésünk eredménye is, mely 34 vállalat véleményét összegzi.

Az ajánlás alapító aláírói:

ajánlás_alapító_aláírói

További aláírók:

további aláírók

A rendezvény kerekasztal beszélgetésének témája a BCSDH 2014. februárban induló új programja, „A jövő vezetői” tehetségprogram volt. A program az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (World Business Council for Sustainable Development, WBCSD) Future Leaders Programja Magyarországon. A program célja, hogy azon tehetséges szakemberekkel, akikből a jövő vállalatvezetői válhatnak, megismertesse a vállalati fenntarthatóság komplex fogalmi rendszerét, és segítse őket abban, hogy vezetőként ezen elveket sikerrel integrálhassák a saját és vállalatuk döntéshozatali folyamataiba. A program során a résztvevők elismert szakértőktől és sikeres gyakorló vállalatvezetőktől sajátíthatják el az etikus és átlátható működést és a fenntarthatóság gazdasági, társadalmi és környezeti célrendszereinek beemelését és sikeres megvalósítását a vállalati stratégiában.

Az eseményen készült fotók Képgalériánkban megtekinthetők.

A rendezvény támogatói:

Kép3

Együttműködő partnereink:

partnerek_nov_14

Médiatámogatóink:

4

A rendezvény kommunikációs partnere:

Print

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?