A felelős működés életszemlélet kérdése: Etikus Vállalat Díjat nyert a BIOFILTER

A Telenor Etikus Vállalat Díját idén kis- és középvállalat kategóriában a Biofilter Környezetvédelmi Zrt. nyerte el. A példamutató, etikus működés elengedhetetlen része egy fenntartható vállalati filozófiának. Idén negyedik alkalommal adták át a díjat, melyet a Telenor Magyarország és a Transparency International Magyarország közösen hozott létre annak érdekében, hogy évről évre díjazzák a példamutató vállalatokat.

A Biofilter már az alapításnál gondosan odafigyelt arra, hogy értékrendje szervesen integrálódjon a vállalati stratégiába. A cég filozófiájának kiemelkedően fontos pillére a szigorú minőségellenőrzés és az etikus szemlélet képviselete és hirdetése.

Száz százalékban magyar családi vállalkozásról lévén szó, a cég életében mindig is központi fontosságú volt a fenntarthatóság, illetve a jövő generációjának fejlesztése és támogatása. A Biofilter Zrt. 25 éves évfordulójának alkalmából a dolgozók gyerekei között rajz-és fotópályázatot hirdetett, annak érdekében, hogy a kicsiket már fiatal korban rásegítse a környezetvédelem és a felelős döntések útjára. A beérkezett pályaművek elkészítése során a gyerekek így megismerkedhettek szüleik munkájával és a hulladékfeldolgozás lehetőségeivel is. A kijelölt témakörök természetesen a hulladékkezelés és az ételhulladékok, illetve a használt sütőolaj felelős gyűjtése köré szerveződtek. Az inspiráló, kreatív alkotásokból kiállítás nyílt a cég kávézójában.

Rajzpalyazat_kiallitas_

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?