A Grundfos a Három királyfi, három királylány mozgalom mentora lett

  • a szervezet emberarcú és családbarát szervezeti kultúrája példaértékű és a vállalat vezetése elkötelezett ennek fenntartása és fejlesztése mellett

  • a vállalat erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a családbarát jó gyakorlatok elterjedjenek Magyarországon, ebben együttműködik a Mozgalommal (Balansz Program).

Mentorként a Grundfos a jövőben nemcsak azt vállalja, hogy saját szervezetén belül fejleszti a családbarát működést, hanem azt is, hogy más vállalatoknak segít kialakítani a családbarát vállalati kultúrát.

A Három királyfi, három királylány mozgalom küldetése, hogy a karrier és család összeegyeztetésének támogatásával több gyermek születhessen meg Magyarországon. Az egyesület 2013 óta adományoz Családbarát Vállalat címet olyan vállalatoknak, amelyek a munka és magánélet egyensúlyának támogatásával hozzájárulnak a családbarát szemlélet erősítéséhez. A tavalyi évben nagyvállalati kategóriában a Grundfos Magyarország Kft. nyerte el a fődíjat, „Az Év Családbarát Vállalata 2018” címet. A rangos díjat rugalmas munkaszervezési formák kialakításáért, nyári táborok szervezéséért, női-férfi szerepek és munka-magánélet összehangolásának támogatásáért kapták.

Az idei évben az a megtiszteltetés érte a vállalatot, hogy mentori szerepre kérte fel cégünket a mozgalom vezetése. A felkérésnél az alábbi szempontokat vették figyelembe:

 

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?