A jótékonyság állandó – Idén is szeretet.éhség. adománygyűjtés a Tesco áruházakban az Ökumenikus Segélyszervezettel

Adventkor ismét elindul az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtő kampánya, melyhez a Tesco most is csatlakozik. A vásárlók az áruházakban november 16. és december 24. között 250 forintos kuponok vásárlásával támogathatják a Segélyszervezet munkáját, amire a járvány miatt idén talán még nagyobb szükség van, mint valaha.

A Tesco idén már tizenegyedik alkalommal csatlakozik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez, melynek keretében az áruházlánc vásárlói november 16. és december 24. között a rendes és az önkiszolgáló kasszáknál kapható 250 forintos adománykuponok vásárlásával járulhatnak hozzá a szervezet munkájához. Az adománykuponok eladásából befolyó összeget a Tesco teljes egészében az Ökumenikus Segélyszervezetnek adja, akik nehéz helyzetben levő családokat és gyermekeket támogatnak belőle. Kovács Koko István, olimpiai és világbajnok ökölvívó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagyköveteként áll a kampány mellé idén is.

A Tesco hisz benne, hogy minden apró figyelmesség számít, ezért a szervezet stratégiai partnereként a szeretet.éhség. kampány mellett többek között az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor kampányát is rendszeresen támogatja. A nehéz sorsú és hátrányos helyzetű gyermekeket segítő adománygyűjtéshez 2020-ban 15 millió forinttal járult hozzá. Idén, a rendkívüli körülményeket enyhítendő az áruházlánc a valaha volt legnagyobb, összesen 42 millió forint értékű élelmiszeradományával támogatta a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, illetve az általuk ellátott, nehéz helyzetbe került családokat. A Tesco emellett vásárlóinak is köszönhetően idén 20 millió forinttal csatlakozott a szervezet Iskolakezdés együtt! jótékonysági felhívásához, melynek célja szintén a gyermekeket segítő munka támogatása volt.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?