A LeasePlan a koronavírus második hullámában is segítséget nyújt a szociális ellátó munkát végző szervezetek számára

A koronavírus második hullámában újra megmutatta fontosságát az összefogás és egymás segítése. A piacvezető flottakezelőként elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy kiterjesszük a társadalmi felelősségvállalásra irányuló tevékenységünket, így folyamatosan nyomon követjük a járványhelyzet alakulását. Hiszünk benne, hogy együtt, egymást segítve vagyunk a legerősebbek. Ezért, ahogyan a járvány márciusi, első hullámában is, úgy most is autókat és üzemanyag támogatást ajánlottunk fel a beteg, idős, illetve veszélyeztetett csoportba tartozó lakosság ellátását végző szervezetek számára.

Márciusban a IV. és XXII. kerületek önkormányzataival kötöttünk megállapodást, melynek keretében összesen 5 db autót adtunk át ingyenes használatra júliusig, üzemanyagtámogatással és autópályamatricával kiegészítve. A járványhelyzet ismételt eszkalálódása újból szükségessé tette a járványhelyzet miatt leterhelt és kiemelt fontosságú tevékenységet végző szerveztek támogatását, így a tavaszi segítségnyújtást folytatva, újból segítő kezünket nyújtottuk. Az Országos Mentőszolgálat központját 4db, csepeli kirendeltségét pedig további 1 db személyautó felajánlásával támogattuk, akik az átadott járműveket a megnövekedett számú COVID tesztek mintavételhez való kiszállásokra használják az év végéig. Emellett a XXII. kerület is részesült a felajánlásból, hozzájuk 2 db személyautó került, mellyel az idős és rászoruló lakosság szociális ellátásának logisztikáját segítjük. A korábbiak mintájára az autók mellé üzemanyagkártyát és autópályamatricákat is biztosítottunk a teljes mobilitás érdekében.

A LeasePlan a továbbiakban is figyelemmel kíséri a járványügyi helyzet alakulását és lehetőségeihez igazítva kész további támogatást felajánlani azon területek számára, ahol a legnagyobb szükség mutatkozik.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?