A MOL-csoport elnyerte a Kiemelkedő HR Teljesítmény díját

  • A MOL-csoport elnyerte a Kiemelkedő HR Teljesítmény Díjat munkáltatói márkaépítés (Employer Branding) kategóriában
  • A sikeres munkáltatói márkaépítés ösztönzi az üzleti növekedést és növeli a munkavállalói sokszínűséget

A MOL-csoport elnyerte a rangos Kiemelkedő HR Teljesítmény Díjat a munkáltatói márkaépítés kategóriában. A díj a MOL-csoport munkaadói hírnevének javítására irányuló erőfeszítéseit és a toborzás terén elért kiválóságát ismeri el. A díjat a Kiemelkedő HR Teljesítmény Díj éves gálaünnepségén Birmingham-ben (UK) adták át, ahol a HR projektek kiemelkedő eredményeit ünnepelték.

“Nagy öröm számunkra, hogy elnyertük a Kiemelkedő HR Teljesítmény Díjat a munkáltatói márkaépítés kategóriában, ami az erre a célra létrehozott csapatunk munkájának elismerése. Azután, hogy 2012-ben kialakítottuk az új nemzetközi HR vezetőkből és szakértőkből álló nemzetközi HR szervezetet, kiemelkedő eredményeket értünk el a munkaadói márka javításában és sikeresen alakítottunk ki egy új társasági arculatot”, mondta Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR igazgatója.

A zsűri tagjai a Kiemelkedő HR Teljesítmény Díj odaítélésekor hozzáfűzték „Mérési és mutatórendszerének alkalmazása révén a MOL-csoport nemzetközileg bővült, sikeresen bizonyította, hogy mindez illeszkedik a vállalati stratégiába.”

A Kiemelkedő HR Teljesítmény Díj azok az innovatív módon megtervezett és remekül végrehajtott HR stratégiák elismerése, amelyek képesek hozzátenni az üzleti teljesítményhez és a társasági eredményességhez. A győztes kritériumok a HR stratégiák új generációjának szerepére és követelményeire hívják fel a figyelmet. Azaz a megfelelő ismeretek, emberek és vezetői eszközök rendelkezésére állásának a biztosítására a szervezet teljesítményének javításának az érdekében.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?