Az SCA Hygiene Products Kft. elnyerte a Társadalmi felelősségvállalás díjat

Az SCA magyarországi vállalata elnyerte a Társadalmi felelősségvállalás díját a „Közös küldetésünk az egészség” programjával. A díj az SCA társadalmi felelősségvállalásának hazai elismerése.

2014. november 29-én ünnepélyesen átadták a CSR Hungary (Társadalmi felelősségvállalás) díjat, melyet vállalatunk a „Közös küldetésünk az egészség” programjával érdemelt ki.

sca

A cég képviselői balról jobbra: Venter Zoltán ügyvezető igazgató, Pessenlehner Dóra Libero brand manager, Markovics Gyula Public Affairs manager/ Personal Care, Sándor Judit trade marketing manager, Molnár László commercial director / Personal care, Tápai Dezső sales manager AfH Professional Hygiene Europe

 

Az SCA magyarországi vállalata 2013. január 1-vel indította el stratégiai együttműködését a Bethesda Kórház alapítványával. Célunk az volt, hogy a kórház Országos Égési Centruma számára anyaotthon épülhessen. Az anyaotthon lehetővé teszi, hogy az édesanyák akkor is gyermekük közelében lehessenek, ha a kórházi kezelés elhúzódó, ami a gyermekek égési sérülései esetén sajnos nagyon gyakori. A célért az SCA valamennyi divíziója összefogott, hogy fogyasztóink, üzleti partnereink és dolgozóink is támogassák a Bethesda Kórház alapítványát az Anyaotthon megvalósításában.

„Egy ilyen komoly és példaértékű programnál a Fenntarthatóság kritikus sikertényező, az együttműködés minden résztvevő számára konkretizálhatóan, hosszú és rövidtávon is hasznos kell legyen. Az egyoldalú puszta pénzadományozás káros, eleve kizárt” .A rangos díj elsősorban abban óriási megerősítés, hogy az SCA Care of Life hitvallása a társadalom egésze számára jelent konkrét és pótolhatatlan értéket.” –  hangsúlyozta Venter Zoltán ügyvezető igazgató.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?