A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. törekvései

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. (NM Zrt.) 2021-ben a Business Council for Sustainable Development in Hungary (BCSDH) szervezet tagjaként mutatkozhat be. Hisszük, hogy a fenntarthatóság kizárólag összefogással érhető el, ez alatt a társadalmi, környezeti és gazdasági fenntarthatóságot egyaránt értjük, komplex és átfogó fogalomként, a hétköznapi és gazdasági élet, a társadalom és környezet minden elemére erőteljes hatást gyakorolva.

Társaságunk tevékenysége során biztosítja a Magyarországon elérhető országosan egységes mobilfizetéssel történő közterületi parkolás megfizetését, a magyarországi autópályamatrica és használatarányos útdíj mobiltelefonon történő megvásárlását, a helyi és helyközi közösségi közlekedésben, valamint kulturális létesítményekben használt jegyek és bérletek elektronikus megvásárlását. Szolgáltatásaink által lehetővé válik a korszerű, gyors, készpénzkímélő, egészségügyi kockázatokat csökkentő, innovatív fizetés, valamint az egységes mobiltelefonos jegy alkalmazása.

Az NM Zrt. által kínált szolgáltatások köre folyamatosan bővül, a Társaság 2021-ben is folytatja innovációs tevékenységét, mellyel proaktívan járul hozzá a társadalmi és gazdasági digitalizációs törekvésekhez, a magyar lakosság digitális edukációjához.

Célunk, hogy ügyfeleink számára kényelmes és biztonságos, innovatív fizetési megoldásokat kínáljunk a hétköznapi élet számos területén, mellyel jelentősen csökken a felhasználás során a környezeti terhelés, valamint a lakosság egészségügyi kockázata, legyen szó akár belépőjegy vásárlásról, az okos város és a körkörös/körforgásos gazdaság nyújtotta előnyök maradéktalan kiaknázásáról, vagy a közösségi közlekedés optimális igénybevételéről.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. rendszerein keresztül bonyolított mobilfizetési tranzakciókkal a felhasználók közvetlen módon bekapcsolódhatnak a hazai klímavédelembe, környezeti felelősségvállalásunk a karbonlábnyom csökkentő intézkedések informatikai támogatásában is megvalósul.

Társaságunk tevékenységével szeretne európai szinten is példaértékű, környezetbarát, egységes és intelligens rendszerben működő digitális ökoszisztémát biztosítani a felhasználók legszélesebb köre részére, a hosszú távú, értékteremtő szempontok integrálása, a felelős vállalatirányítás, az etikus működés, az alapértékek tisztelete és átláthatóság kritériumának való teljeskörű megfeleléssel.

Reméljük, hogy a BCSDH-ban részesei lehetünk a fenntarthatóságot előmozdító közös gondolkodásnak, innovatív ötletekkel szolgálhatunk a közös célok eléréséhez, és kaphatunk is inspiráló, előre mozdító ötleteket, gondolatokat.

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?