A Provident vezérigazgatója a Menedzserek Országos Szövetsége élén

SZB

A Menedzserek Országos Szövetségének (MOSZ) közgyűlése Szirmák Botondot választotta meg az 1990-ben alapított szervezet új elnökének. A Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója 2015. május 21-től tölti be új tisztségét. A két évvel ezelőtt az Év Menedzsere díjat is elnyerő vállalatvezető a MOSZ alapszabálya értelmében a következő 3 évre kapott bizalmat a hazai szakmai-érdekképviseleti szervezet vezetésére.

A Menedzserek Országos Szövetségének közgyűlése egyhangúlag választotta meg új  elnökévé Szirmák Botondot, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatóját. A pénzügyi szakember 13 éve, 2002-ben csatlakozott a Providenthez, ahol kezdetben üzletfejlesztési, majd kereskedelmi vezetőként dolgozott, 2008-tól pedig vezérigazgatója lett a cégnek. Vezetése alatt új stratégiát követve alakította át a vállalatot, amely így kimagasló sikereket, eredményeket ért el. Ennek elismeréseként 2013-ban a Menedzserek Országos Szövetsége őt választotta az Év Menedzserének. Szirmák Botond jelenleg is aktívan részt vesz a Brit Kereskedelmi Kamara és az Amerikai Kereskedelmi Kamara munkájában, valamint szorosan együttműködik Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesületével is.

„Megtiszteltetés, hogy a szervezet engem választott elnökének. Ezúton is szeretném megköszönni Szabó György elnök munkáját, akinek nagy szerepe van abban, hogy az elmúlt évek során a Menedzserek Országos Szövetsége ismert hazai szervezetté vált. Azon fogok dolgozni, hogy ezt a megkezdett munkát tovább folytassuk és a MOSZ egy olyan, megkerülhetetlen találkozási pont legyen a hazai vállalatvezetők körében, amely lehetőséget teremt a tapasztalatok megosztására, hozzájárul sikerességükhöz, személyes fejlődésükhöz, életcéljaik eléréséhez, valamint társadalmi szerepük kiteljesítéséhez egyaránt” – mondta el Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?