A Randstad bekerült a Dow Jones Fenntarthatósági Indexbe

2018 szeptember 13-án ismét bejelentésre kerültek az éves Dow Jones fenntarthatósági indexek (DJSI) eredményei. Az 1999-ben induló DJSI minden iparágban elismeri a vezető vállalatok gazdasági, környezeti és társadalmi teljesítményét.

A Randstad büszke arra, hogy ebben az évben is tagja lehet a „DJSI World” valamint „DJSI Europe” Professzionális Szolgáltatás ágazatának egyaránt. A RobescoSam kategóriájuk legjobbjaként értékelte a vállalatot számos mutató alapján, mint például a kockázat és válságkezelés.

Jacques van den Broek a Randstad CEO-ja így nyilatkozott: „A Dow Jones fenntarthatósági indexbe való felvételünk azt mutatja, hogy jó úton haladunk, hogy hozzájáruljunk egy jobb társadalom alakulásához.

Eddigi örökségünk alapján tudjuk, hogy az empátiánk, intuíciónk és az emberek iránti szenvedélyünk eredményesnek bizonyul. Hisszük, hogy ez, a vállalatunk emberi oldala teremt valódi különbséget. Végső célunk, hogy 2030-ig világszerte 500 millió ember életét tegyük jobbá. Célunk ösztönöz bennünket arra, hogy  olyan jelölt és ügyfélélményt teremtsünk meg, amelyhez a lehető legoptimálisabban ötvözzük a technológiát és az emberi erősségeket. Így tehetjük jobbá igazán az emberek életét.” 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?