Az EUROAPI vállalatcsoport „B” minősítést kapott a CDP-től

A CDP (Climate Disclosure Project) egy nonprofit jótékonysági szervezet, amely befektetők, vállalatok, városok, államok és régiók globális közzétételi rendszereit működteti, környezeti hatásaik kezelése érdekében. Az elmúlt 20 év során olyan rendszert hoztak létre, amely világszerte páratlan elkötelezettséget eredményezett a környezetvédelmi kérdésekben.

Az EUROAPI gyógyszerhatóanyag gyártó cégcsoport környezetre gyakorolt hatása érdekében tett erőfeszítéseit a CDP elismerte, és „B” minősítést adott a vállalatnak. A CDP-minősítés egy pillanatfelvétel a vállalat teljesítményéről és környezeti közzétételeiről. A minősítési módszer teljes mértékben igazodik a szabályozó testületekhez és szabványokhoz, valamint összehasonlíthatóságot is biztosít.

A „B” minősítés azt jelenti, hogy az EUROAPI vállalatcsoport foglalkozik a környezetre kifejtett hatásával, emellett biztosítja a megfelelő környezetgazdálkodást. Az EUROAPI elkötelezett a fenntarthatósági célok előmozdítása mellett, és a cég üzleti stratégiájának szerves részét képezi, hogy hatást gyakoroljon a társadalomra és a bolygónkra.

A vállalat ESG téren elért eredményeiről és tanúsítványairól további információ érhető el:

https://www.euroapi.com/en/about-us/environmental-social-and-governance/esg-certifications-and-performance