Az év kelet-közép-európai pénzügyi szolgáltatója lett a Provident

A nemzetközi ACQ Magazin közel 200 ezer – többségében vállalatvezetőkből és pénzügyi szakemberekből álló – olvasója körében végzett felmérése alapján a Provident Pénzügyi Zrt.-t választotta az év kelet-közép-európai pénzügyi szolgáltatójának. Szirmák Botond, a vállalat vezérigazgatója innovatív vállalatvezetési megoldásainak köszönhetően a magazin Gamechanger of the Year díjában részesült.

Az ACQ Global Awards 2006 óta díjazza azokat a legkiválóbb szervezeteket, vállalatvezetőket és magánszemélyeket, ahol a teljesítmény mérceként szolgálhat a szektor más szereplői számára, mindezen felül pedig példaértékű, egyedülálló és hatékony megoldásokat mutatnak fel. Az ACQ magazin online felmérést végez a több, mint 165 ezer olvasója körében, akiknek visszajelzései alapján választják ki az ACQ Global Awards díjazottjait.

2016-ban az ACQ magazin olvasói a Provident Pénzügyi Zrt.-t választották a régió legmeghatározóbb pénzügyi szolgáltatójának, a vállalat az Eastern and Central Europe – Company of the Year (Financial services) díjban részesült. Szirmák Botond, a Provident vezérigazgatója egyúttal az Eastern and Central Europe Gamechanger of the Year díj birtokosa lett, mellyel olyan újító szellemű vállalatvezetőket, szakembereket díjaznak, akik tevékenysége példaként szolgálhat a szektor más vezetői számára.

„Rendkívüli elismerést jelent számunkra, hogy egy ilyen, nemzetközi szinten is jegyzett díjban részesült vállalatunk. Az év kelet-közép-európai pénzügyi szolgáltatójának lenni komoly megtiszteltetés, amely az elmúlt 15 év megfeszített munkájának eredménye, és erre velem együtt mind a 3500 munkatársunk joggal lehet büszke” – mondta el Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?