Aznapi kiszállítás a Tescótól csak a szükséges csomagolással

Már nemcsak Budapesten és környékén, hanem országszerte, a Tesco Otthonról szinte teljes területén kérhetők akár aznapi kiszállítással a rendelések. A Tesco vásárlói több mint 15 ezer termék közül válogathatnak online, bevásárlásukat pedig akár már 14 óra után házhoz szállítják. A fenntartható működés érdekében, ha a vásárló másképp nem kéri, az áruházlánc munkatársai bevásárlótáska nélkül viszik ki a termékeket, így az online térben sem kell lemondani a környezetbarát szokásokról.

Egyre többen élnek az online rendelés lehetőségével, amivel hasznos időt tudnak megtakarítani. A Tesco ezért több mint 15 000 különféle terméket kínál Tesco Otthonról szolgáltatásának felületén a kiszolgáló áruházban érvényes árakkal megegyező áron. A rendelt árucikkeket az áruházlánc kollégái ugyanolyan gondossággal válogatják, mintha a vásárló saját maga pakolna a kosarába. Ez a fajta bevásárlás nemrég még kényelmesebbé vált, mivel az összekészített termékeket a szolgáltatás szinte teljes lefedettségi területén[1] akár már aznap házhoz tudják szállítani.

A Tesco Otthonról jelenleg 16 megyében és több mint 2,3 millió háztartásban érhető el. Az Aznapi Kiszállítás azt jelenti, hogy a bevásárlás elküldése és a kiszállítás időpontja ugyanarra a naptári napra esik. A Tesco Otthonról vásárlói számára országszerte szinte minden körzetben akár az adott napra szóló kiszállítási idősávok is elérhetővé válnak. Amennyiben reggel 9 óráig adják le bevásárlásukat, úgy legkorábban a 14 órától elérhető szabad idősávokra kérhetik a kiszállítást. Ha pedig 13 óráig küldik el a bevásárlást, akkor a legkorábbi szabad idősávok a 18 és 22 óra közöttiek lehetnek.

Rendeléskor a vásárló azt is kiválaszthatja, hogy szeretne-e bevásárlótáskát a szállításhoz, mert alapesetben a Tesco bevásárlótáska nélkül készíti össze a rendelést. Az áruházlánc ezzel is hozzájárul a környezet védelméhez. Amennyiben a vásárló Átvételi Ponton veszi át a termékeket, viheti a saját táskáit, akárcsak személyes bevásárlásnál tenné. Ha ezt nem szeretné, kérheti, hogy papírzacskóban adják át az árucikkeket.

[1] Az Aznapi Kiszállítás Békéscsabán, Szolnokon, Zalaegerszegen és ezen települések környékén még nem elérhető.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?