Legújabb tagunk a DVM Group Kft.

Legújabb tagunk a 1995-ben megalakult DVM Group Kft.

A társaság elsőszámú vezetője Massányi Tibor, a  2020. évi árbevétele több mint 27 milliárd forint volt, 140 foglalkoztatott mellett. A DVM Group Kft. integrált mérnöki-, és építőipari szolgáltatásokat végez,  melyek lefedik a beruházási folyamat teljes spektrumát a tervezéstől az üzemeltetésig.

A DVM elkötelezett abban, hogy a fenntarthatósági szemlélet a mindennapi gyakorlat részévé váljon, mind a projektek lebonyolításának teljes folyamatában, mind az irodai életvitel során. Aktívan szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy az építőipar és az épített környezet kevésbé legyen környezetterhelő, ezért 2008 óta fenntarthatósági üzletágat is működtet a vállalat. Ez az üzletág biztosítja a jelenleg felelős működést a projektek szintjén. A környezeti felelősségvállalás jegyében a vállalat igyekszek minél kisebb károsanyag kibocsátással és környezeti terheléssel járó tevékenységet végezni. Ezen felül a vállalat aktív tagja a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének. Etikus működésük a magyar jogszabályi környezettel, a munka törvénykönyve előírásaival való összehangot jelenti. Munkavédelmi direktívát alkalmazva biztosítják az egyenlő jogokat, a mai európai normákkal egyező, diszkriminációtól mentes gyakorlatok mentén.

Tagságuk célja a fenntartható vállalati működésben való fejlődés, az üzleti működést illető fenntarthatósági irányelvek fejlesztése, integrálása. Továbbá, hasonló gondolkodású üzleti partnerekkel való találkozás, tudásmegosztás, együttműködés, sikeres tapasztalatok átadásán keresztül további fejlődési lehetőség az üzleti fenntarthatóság felé.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?