Digitális bankolás a pandémia ellen

A pandémia kezdetén több folyamatot is kidolgoztunk, ami lehetővé tette a biztonságos ügyintézést, mind Ügyfeleinknek, mind Kollégáinknak. Minden ügyfélpontunkba helyeztünk ki kézfertőtlenítő állomásokat. Minden munkaállomás plexivel lett ellátva, valamint a Kollégák több mosható maszkot is kaptak. A gördülékeny ügyintézés megtartásához, folyamatosan fejlesztjük digitális szolgáltatási kínálatunkat, mely 2020 őszén a K&H+ szolgáltatással bővült, melynek segítségével sorban állás vagy készpénz nélkül, gyorsan vásárolhatják meg a jegyeket és bérleteket ügyfeleink, külön applikáció vagy extra felhasználó és kártyaregisztráció nélkül, egyszerűen a saját K&H mobilbankjukban.

További újdonság, hogy a mobilbank számos innovatív bankkártya kezelési funkcióval egészült ki, többek közt ügyfeleink ezentúl a bankkártya kézhezvételekor, rögtön, digitális úton aktiválhatják a kártyájukat és a magyar bankpiacon, egyedülálló módon digitálisan kérdezhetik le a PIN kódjukat, amit később is bármikor megismételhetnek.

Emellett 2020. év megoldásai közé tartozik, hogy ügyfeleink már telefonon követhetik befektetési és hitelportfóliójukat, valamint lakás-, utas- és KGF biztosítást is köthetnek a K&H mobilbank alkalmazásban.

A 2019-ben indított 100% online személyi kölcsön igénylés elterjedéséhez a koronavírus járvány is hozzájárult. Mára minden második személyi kölcsön igénylés 100% online zajlik a K&H e-bankon vagy K&H mobilbankon keresztül.

Tavaly tavasszal bevezettünk a jelzáloghitelezés terén egy olyan folyamatot, melynél az ügyfélnek elegendő egyszer, a szerződés aláírásakor megjelenni a személyes ügyfélpontok valamelyikében.

Elindult 2021 februárjában az online számlanyitás, melynek segítségével mintegy 10 perc alatt egy app segítségével megnyitható a számla és azonnal használható digitális kártyát kap az ügyfél. Az elindításához csak személyes adatokra és egy szelfire van szükség, majd ezt követően a létrejött digitalizált kártya azonnal használható POS terminálokon mobiltárcás fizetéssel, illetve arra alkalmas ATM-eken.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?