Dreheri sokszínűség

A Dreher Sörgyáraknál büszkék vagyunk a közel 170 éves múltunkra, a dreheri örökségre: vállalatunk a helyi közösségekre építve, az alkalmazkodás stratégiáját szem előtt tartva, generációkon átívelően adta tovább a sörgyártás hagyományát és ez a mai napig áthatja a működésünket. Ennek az örökségnek köszönhetően a Dreherrel nem csak sört vesznek az emberek, hanem a történelem egy szeletét, egy gondolkodásmódot, egy filozófiát. Mindez visszahat a munkatársainkra is, akik büszkék a dreheri örökségre és a csapatra. Ezért is szeretjük hangsúlyozni, hogy a Drehernél nem csak sört főzünk, hanem élményeket.

Célunk, hogy a 21. században is tovább építsük ezt a különleges örökséget, amelynek része az, hogy a mindennapokban is nagy figyelmet fordítunk a sokszínűségre és a toleranciára, amelyek a modern vállalati kultúránk és a stratégiánknak is integrált részei váltak. Számunkra ez több szempontból is fontos, hiszen ez nemcsak a nemek közötti egyenlőséget jelenti, hanem azt, hogy akár négy különböző generáció számára egyaránt megfelelő és elismert munkahelyet teremtünk. Büszkék vagyunk rá, hogy a vállalaton belül nincs nemi, életkorbeli, nemzetiségbeli vagy egyéb típusú megkülönböztetés, támogatjuk a bevonó kultúra erősítését.

Mindezek mellett, több nemzetközi vállalattal és az Asahi Europe and Internationallel közösen, a Dreher Sörgyárak vezérigazgatója is aláírta márciusban a „The LEAD Network Pledge 2020“ vállalást, amely összhangban a fenntarthatósági 2030-as vállalásainkkal a nemek közötti egyensúly megteremtését és a munkahelyi sokszínűség támogatását célozza.

Kreiter Éva, a Dreher Sörgyárak HR igazgatója és Békefi Gábor, a Dreher Sörgyárak vezérigazgatója tartja kezében az aláírt vállalást

 A vállalást, amelynek tartalma ITT olvasható, a következő idézet kíséretében írta alá Békefi Gábor, a Dreher Sörgyárak vezérigazgatója:

 „A sokszínűség és a befogadó viselkedés a kezdetek, azaz 1854 óta jelen van a Dreher Sörgyárak történetében és a vállalati kultúránkban. S bár a többgenerációs munkatársi állományt örökségként kaptuk, a sokszínűség a generációk, a nemek és a tudás terén is a modern vállalati kultúránk és a humán stratégiánk alapjává vált. Hisszük, hogy a különböző munkatársak eltérő látásmódja nagyban támogatja a jobbnál jobb ötletek megszületését, a különböző megközelítések pedig ösztönzik az innovációt és hozzájárulnak egy befogadó és jövőbiztos munkahely megteremtéséhez.”

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?