Díjzuhatag a múlt héten a Budapesti Közművek projektjeinél

Idén huszonötödik alkalommal rendezték meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot, amelynek díjazottjai között ezúttal szép számmal feltűntek olyan fejlesztések is, amelyeken Távhőszolgáltatási Divíziónk is rajta hagyta a keze nyomát.

Az elismeréseket kiérdemelt új épületek közül a Néprajzi Múzeum, a MOL Campus, a Magyar Állami Operaház Eiffel Műhelyháza, a H2Offices irodaház és a Matild Palace fejlesztői is mind a környezetbarát távfűtést választották. Sőt, a Néprajzi Múzeum távhűtését is a FŐTÁV biztosítja.
Ez egyébként amellett, hogy komoly mennyiségű üvegházhatást okozó gáz légkörbejutásától óvja bolygónkat, jelentősen csökkenti az épület primerenergia-felhasználását is.

De nem csak a FŐTÁV dolgozott díjnyertes épületeken, FŐKERT Kertészeti Divíziónk egyik kulcsprojektje, a Pünkösdfürdő park is kiérdemelte a Budapesti Építész Kamara különdíját. És a díjesőnek itt még nincs vége, ugyanis szintén a Pünkösdfürdő park megkapta a Magyar Tájépítészek Szövetsége által alapított Tájépítészeti Nívódíjat is a városi park és közkert kategóriában.


Reméljük, a jövőben is egyre több, fentiekhez hasonlóan kimagasló színvonalú projektben vehetünk részt, illetve vihetünk végig! #budapestiközművek #főtáv

https://www.facebook.com/fotavbp/posts/pfbid02n3MQeJTFw3g4WexizyHfq65fYzffdUbFSj8RRS4DChoq9MkEu5zdhGybFyf9wccMl

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7137497773360185344