Értékteremtő kisvállalkozások megsegítése miatt fogott össze a MagNet Bank és az ICF

A hónapok óta tomboló pandémiás helyzet számos vállalkozás életébe hozott változásokat, nehézségekkel szembeállítva munkavállalókat és vezetőket egyaránt. A MagNet Bank és a Nemzetközi Coach Szövetség Magyar Tagozata (ICF) ezen nehéz helyzetbe került értékteremtő kis- és középvállalkozások megsegítése céljából indított egy közös kezdeményezést.

Az összefogás keretében az ICF 50 jelentkező számára biztosít pro bono coaching lehetőséget, mely során a coachok 6 db 60-90 perces virtuális konzultációt kínálnak minden egyes kiválasztottnak. A professzionális coachok által kínált ingyenes konzultációk lehetőséget adnak az egyéni célmeghatározásra és segítenek a vállalatok válságállóságának növelésében.

A MagNet Bank civil kapcsolatokért felelős területvezetője, Erős Barbara így nyilatkozott az összefogásról: “Úgy gondoljuk, hogy különböző típusú erőforrásaink egymásnak történő felajánlásával hatékonyan tudjuk támogatni és fejleszteni egymást. A járványhelyzet következtében veszélybe kerültek azok a vállalatok is, amelyeknek pozitív környezet és társadalom formáló erejükre szüksége lesz a társadalomnak a „felépüléshez. Fontosnak tartjuk, hogy a MagNet Bankkal közös értékeket képviselő vállalatok át tudják vészelni ezt az időszakot, sőt akár fejlődjenek is.”

A coaching módszertanról pedig Séra Attila, az ICF Jószolgálati program igazgatója elmondta, hogy: “Egyéni és csoportos coachinggal tudjuk támogatni a vállalkozásokat a krízishelyzetben, ami egy olyan jövőbeni lehetőségre koncentrál, amit a coach segítségével a vezetők, tulajdonosok közösen keresnek és találnak meg, ezután pedig egy akciótervet állítanak fel, megtervezik hogyan fogják megvalósítani a kitűzött célokat, kitől és milyen segítséget kérnek, kiket vonnak be és meghatározzák pontosan mit szeretnének elérni a jövőben.”

 

A munkálatok már folynak, az első jelentkezőkkel már megtörténtek az egyeztető konzultációk, azonban továbbra is van lehetőség a jelentkezésre. A részletek és jelentkezési feltételek ezen az oldalon találhatóak.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?