A Toyota Motor Hungary Kft. csatlakozott a BCSDH-hoz

2014 januárja óta a Toyota Motor Hungary Kft. is aktív tagként vesz részt a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) munkájában. Nemzetközi anyaszervezete, az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (World Business Council for Sustainable Development – WBCSD) célkitűzéseivel összhangban a BCSDH célja, hogy platformot biztosítson azon hazai vállalatok számára, melyek fokozottan figyelembe veszik a fenntarthatóság és a vállalati felelősségvállalás szempontjait.

A nemzetközi üzleti életben magas szinten elismert világszervezet, a WBCSD számos világvállalatot tömörít. E vállalatok egyike a Toyota Motor Corporation, amelynek teljes tevékenységét meghatározza a fenntartható fejlődés alapelve. Ennek szellemében többek között a Toyota minden üzleti partnerét, beszállítóját és viszonteladóját környezettudatos szemléletre ösztönzi, az autógyártásban pedig egyre erőteljesebben összpontosít a környezetkímélő hajtási módokra. A vállalat napjainkig több mint 6 millió full hybrid hajtású Toyota és Lexus modellt értékesített világszerte, amivel mintegy 41 millió tonna széndioxid-kibocsátástól és 15 milliárd tonna benzin felhasználásától mentesítette a környezetet.

A BCSDH munkáját is egy modern, full hybrid Toyota segíti, hiszen a szervezet a saját működésében is törekszik jó példával elöl járni.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?