HBLF „Üzleti élet a környezetért” díjas a Biofilter

Rangos elismerésben részesült a Biofilter Zrt.: a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) idei „Üzleti Élet a Környezetért” díjának menedzsment kategóriájában a Biofiltert díjazta.

A környezetvédelem és a fenntarthatóság elismert vállalatait, szakértőit tömörítő szervezet 2000 óta szervezi a díjátadót, amelyen minden olyan vállalkozás indulhatott, aki az utóbbi két évben a fenntartható gazdálkodásban, vállalatirányításban, szemléletformálásban példaértékű projektet valósított meg.

„A Díj odaítélésével a környezetvédelem fontosságának hangsúlyozását, a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését, a környezettudatos vállalatirányítás elterjedését, valamint ezzel összefüggésben az éghajlatváltozás elleni fellépést kívánjuk elősegíteni. A díjra benyújtott pályázatuk fontos célja volt a körforgásos gazdaság támogatása, az átlátható működés és az innovatív kultúra megteremtése, melyek jól illeszkedtek filozófiánkhoz.” – fogalmazott a Pataki Eszter, a HBLF ügyvezető igazgatója.

.A díj elnyerésével bekerült a Biofilter az EBEA (European Business Awards for the Environment) válogatásra, ahonnan a kiválasztott cégek indulhatnak az EU Környezetvédelmi Bizottság díjáért.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?