Idén is megrendezésre kerül a Bureau Veritas Fenntarthatósági Konferencia

Az előző év nagy sikereit követően 2024 májusában, ismét megrendezésre kerül a Bureau Veritas Fenntarthatósági Konferencia, ezúttal már a BCSDH szakmai támogatásával.

A Buerau Veritas számára kiemelten fontos a fenntarthatóság, és beágyazódik vállalatunk stratégiájába és mindennapi működésünkbe. Emellett a legfőbb célunk, hogy ügyfeleinket is támogassuk a saját fenntarthatósági céljaikat elérésében.

A gazdasági életben végre egyre nagyobb szerepet kap a kibocsátáscsökkentés, a felelős vízgazdálkodás és a biodiverzitás megőrzése. Új megoldások jelennek meg a körkörös gazdaság erősítése érdekében is. Ezzel egyidőben azonban gyülekeznek az ESG, a CSRD és a taxonómia felhői, és további megfelelőségi kihívások elé állítanak mindenkit. Nem könnyű lépést tartani.

Ezekről és hasonlókról is hallhat május végén, a Bureau Veritas Fenntarthatósági Konferencián, ahol a témában legjártasabbak tartanak majd előadásokat. Többek közt a jogalkotó, a hatóság, a szakmai szervezetek, a szakértők és az élen járó üzleti szereplők képviselői is megosztják gondolataikat és tudásukat a résztvevőkkel.

A tavalyi pozitív visszajelzések okán a helyszín változatlan, idén is a budapesti, négycsillagos Park Inn Radisonban várjuk szeretettel az érdeklődőket.

Részletes programmal, valamint regisztrációs felülettel hamarosan jelentkezzünk, addig is jegyezzék fel naptáraikba: május 30-án Bureau Veritas Fenntarthatósági Konferencia a Park Inn Hotel Radisonban.

https://www.bureauveritas.hu/newsroom/iden-megrendezesre-kerul-bureau-veritas-fenntarthatosagi-konferencia