Az ALTEO bekerült a HRPOWER HR Toplista 5 legkiemelkedőbb megbízója közé

Az ALTEO „Energia benned van, gyere hozzánk dolgozni!” employer branding kampánya több neves szakmai díjat is elnyert. 2023-ban a HRKOMM Awardon arany díjat vihetett haza „storytelling és film” kategóriában, a Prizma Kreatív PR Díjon pedig bronz minősítést érdemelt ki „employer branding” kategóriában.

Ezeknek a kiemelkedő eredményeknek köszönhetően az ALTEO bekerült az idén először indított HRPOWER HR Toplista 5 legkiemelkedőbb megbízója közé.

A HR Toplista célja, hogy egész éves áttekintésben értékelje a vállalatok és ügynökségeik 2023-as év során díjazott teljesítményét. Ennek kiszámításához a munkáltatói tevékenységhez kötődő kampányokat, kommunikációs aktivitásokat, a meglévő munkavállalókra és azok családtagjaira, közvetlen és közvetett környezetükre irányuló pozitív tevékenységeket veszik figyelembe.

Részben a nyertes kampányoknak köszönhetően az ALTEO csapata 2022-ről 2023-ra 17,5 százalékkal bővült. Ez az elismerés tehát nemcsak az ALTEO sikeréről szól, hanem a magyar energiaszektor dinamizmusáról és kommunikációs hatékonyságáról is.