A Tesco az Ökumenikus Segélyszervezet stratégiai partnereként idén is részt vesz a szeretet.éhség. elnevezésű Országos Adventi Pénzadománygyűjtő kampányban. A vásárlók november 12. és december 24. között a kasszáknál kapható 250 forintos kupon megvásárlásával segíthetik a rászorulókat.

 A Tesco stratégiai partnerként kilenc éve csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. elnevezésű Országos Adventi Pénzadománygyűjtő kampányához. Tavaly, az ország legnagyobb adománygyűjtő csapataként több mint 60 millió forintot gyűjtöttek, mellyel a Segélyszervezet egész évben támogatást nyújthatott a nehéz helyzetben élőknek. A kampány során az áruházlánc munkatársai és vásárlói a kasszáknál kapható 250 forintos adománykupon megvásárlásával támogathatják a rászorulókat. Idén a kampány első két hetében már több mint 88 ezer kupont vettek a vásárlók, aminek köszönhetően eddig több mint 22 millió forint támogatás gyűlt össze. A vállalat az adománykuponok értékesítéséből befolyó teljes összeget az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel. A gyűjtés arca idén is Kovács Koko István, olimpiai és világbajnok ökölvívó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete.

Az áruházlánc elkötelezett a rászorulók támogatásában, így az adventi szeretet.éhség. adománygyűjtés mellett az év során más programokkal is részt vesz az Ökumenikus Segélyszervezet munkájában, például a Felhőtlen Gyermekkor kampányban.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?