Novemberben ismét megszervezte a McDonald’s országos adománygyűjtő kampányát

November 17-én kezdődött a McDonald’s Adománygyűjtő Hete, melyet minden ősszel megszerveznek, hogy a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány munkájára irányítsák a figyelmet, valamint, hogy az Alapítvány számára adományokat gyűjtsenek.

 

Az Adománygyűjtő Héten az étteremlánc vendégei ikonikus Meki termékek képeivel készült melegítő párnák, valamint sült krumpli megvásárlásával, illetve a perselyekbe dobott adományokkal járulhattak hozzá ahhoz, hogy a Ronald Házakban és Szobákban minél több gyermek gyógyulhasson a családja körében, otthonos körülmények között.

A kampány nyitányaként november 17-én a házak korábbi lakói, a 4 éves Dorottya, a 11 éves Zolika és a 14 éves Katrin családjukkal és kedvenc hírességeikkel köszöntötték a Ronald Házak és Szobák támogatóit a Nyugati téri Mekiben. Ördög Nóri, Opitz Barbi és Wolfie azért csatlakozott a gyerekekhez, hogy minél több látogató figyelmét felhívják a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány munkájára. A sztárok a Nyugati Mekiben tett személyes látogatásuk előtt a budapesti Ronald Házban ismerkedtek meg a gyerekekkel, melyről több videó is készült, amik az Alapítvány honlapján megtekinthetőek.

Az Alapítvány, melyet a McDonald’s egész évben számos módon támogat, azért dolgozik, hogy a hosszú kórházi kezelések alatt a beteg gyermekek mellett maradhassanak a családtagok. A Ronald Házak Budapesten és Miskolcon, a Ronald Szobák pedig Pécsett biztosítanak otthonos körülményeket a kórházakban kezelt gyermekeknek és szüleiknek, mindezt teljesen térítésmentesen. Bár a kicsik kórházban töltik napjaik nagy részét, családtagjaik közelsége hozzájárul ahhoz, hogy könnyebben viseljék a betegség és a kezelések megpróbáltatásait. A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány 1994 óta több mint 10.000 családnak segített ilyen módon.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?