Idén két kategóriában is elnyerte a Tungsram a CSR Hungary díjat a Magyar Üzleti felelősség díját

A három szintes értékelési folyamat eredményeképp a Tungsram a “Közös ügyek-közös felelősség” kategóriában, a Future Talents képzési programjáért, a “CSR lelke-Belső CSR megoldások” kategóriában a Volunteer-Önkéntes programokért és a Fittungsram-dolgozói egészségprogramjáért kapta meg a kiváló minősítést. Joerg Bauer a Tungsram elnök-vezérigazgatója köszönetét fejezte ki a programokban résztvevőknek és a CSR vezetésnek.

A Tungsram Future Talents programjában 90 középiskolai diák több, mint egy éven át közel 600 angol órán vehet részt összesen és 100 óra munkaerő-piaci felkészítést kapnak a Tungsram gyáraiban: Hajdúböszörményben, Kisvárdán, Nagykanizsán, Zalaegerszegen és Budapesten.

A Tungsram Önkéntesei 2018-ban közel 12 000 óra önkéntes munkával 150 önkéntessel és 100 önkéntes programmal segítették a helyi közösségeket országszerte, a Fittungsram egészségprogram több mint 30 rendezvénnyel és 30 ingyenes szűrővizsgálattal biztosította a dolgozók egészségét számos megelőző és lelki egészséget segítő program mellett. A CSR Hungary minősítését a nyertes vállalatok két évig használhatják felelős vállalati működésük védjegyeként az esemény fővédnőke Dr. Palkovics László miniszter (Innovációs és Technológiai minisztérium). Az eseményen részt vett Hizó Ferenc fenntartható fejlesztésekért felelős helyettes államtitkár, aki elmondta: “Óriási érdem, ha egy vállalkozás felismeri, hogy a gazdasági érdekek érvényre juttatása valamint a fenntartható fejlődés és növekedés irányába tett erőfeszítések nem egymással ellentétes, egymást kizáró tevékenységek, hanem egymás kiegészítői.”

A Tungsram nevében gratulálunk a kategóriák  többi nyertesének!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?