Ismét jó ügyért tekernek a bringások a McDonald’s BringaMánia Tour de Balatonon

Idén május utolsó szombatján kerül megrendezésre a szezon egyik legnagyobb bringás eseménye, a McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton. A túrán a 3000 indulón kívül, ismét lesznek bringás jótékonysági követeket, akik egyedi mezben tekerhetnek majd.

A tavalyi évhez hasonlóan ezek a segítők a Tour de Balaton valamely távjának teljesítését vállalva gyűjtenek adományokat a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány javára a jóügyekért.hu weboldalon.

Az alapítvány az általa fenntartott Ronald McDonald Házakban olyan családok számára biztosít otthoni körülményeket térítésmentesen, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. Alapítvány 1994 óta segít magyar családokon, 1999 óta Budapesten, 2004 óta Miskolcon is működtet Ronald Házakat. 2016-ban pedig két Ronald Szoba segíti a beteg gyermekeket és családjaikat.

Az Alapítvány segítségével eddig több mint 9000 család maradhatott együtt a kezelések ideje alatt is.

Az idei évben felajánlott adományokat a miskolci Ronald McDonald Ház 12 apartmanjának korszerűsítésére, komfortosabbá tételére fordítja majd az Alapítvány, ezzel is megkönnyítve és kényelmesebbé téve a házban lakó gyermekek és családjaik mindennapjait.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?