Két díjjal ismerték el az Euroapi Kft.-t a Követ Egyesület Ablakon Bedobott Pénz és Zöld Iroda, Zöld Rendezvény Programjai keretében

Az EUROAPI Hungary Kft. megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít a környezet szempontjából fenntarthatóbb módon történő gyógyszerhatóanyag előállításra, energiamegtakarításra, emellett folyamatosan kutatja az ezzel kapcsolatos új lehetőségeket.

A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért 28. Konferenciáját rendezte meg Alkalmazkodás és együttműködés címen, 2023. november 14-én Budapesten, ahol bemutatták a környezetvédelmi és társadalmi szempontból leginkább példamutató intézkedéseket: átadták az Ablakon Bedobott Pénz és a Zöld Iroda, Zöld Rendezvény Program legjobb pályázóinak járó díjakat. Akárcsak a BCSDH-val, a KÖVET Egyesülettel is szorosan együttműködik a cég, hogy aktívan tehessen egy klímasemlegesebb és zöldebb működés elérésért. Az EUROAPI nagyon büszke arra, hogy az eseményen két díjat is átvehetett: „A legnagyobb magasan csüngő gyümölcs” kategória – 3 éven túl megtérülő beruházás – kategóriában megosztott díjat nyert, valamint a „Vállalat kategória Karbonmegtakarítási különdíját” is, a legtöbb CO2-egyenérték-megtakarítással járó intézkedésért.
A díjat a pályázat előkészítésében részt vevő kollégák, Gazdag Annamária, Kapuiné Nagy Erzsébet és Sebesi Viktória vették át.