Környezetkímélőbb lesz az Auchan házhoz szállítása

Az Auchan 2016 óta van jelen a hazai e-kereskedelmi piacon, a szolgáltatás 2021-ben lett országos. Ma már az Auchanból bárhova lehet online rendelni az élelmiszeren kívül háztartási cikkeket, műszaki és barkácstermékeket, játékokat, valamint sporteszközöket egyaránt. A házhoz szállításnál most a fenntarthatósági szempontokat is beemelték a rendszerbe, ugyanis ezentúl mindenhova biztonságosan, rendezetten, de hozzáadott csomagolás nélkül viszik ki a megrendelt élelmiszereket.

A hozzáadott csomagolás nélküli kiszállításban az Auchan Magyarország új partnere a komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújtó nagyvállalat, a Trans-Sped, amelynek ZERO nevű zöld e-kereskedelmi szolgáltatását veszi igénybe a kiskereskedelmi lánc. Ennek kimondottan az a célja, hogy a kiszolgálás magas színvonala mellett a lehető legkisebb környezeti terheléssel járjon a házhoz szállítás. A termékek ezért hozzáadott csomagolás és térkitöltő anyagok nélkül, zárható, többször használatos ládákban, mégis biztonságosan és rendezetten érkeznek meg a megrendelőkhöz, és ezt az átadáskor tételesen ellenőrizheti is a vevő. Maradnak az eddigi előnyök, továbbra is két munkanapon belül a legkisebb településre is kiviszik az Auchanra jellemző, széles választékból kiválasztott termékeket: élelmiszereket és nem-élelmiszereket egyaránt, és immár a csomagolási hulladékkal sem kell bajlódni a megrendelőknek az árucikkek átvétele után.

A megbízható és a fenntarthatósági szempontokat is szem előtt tartó házhoz szállítás gyors és kényelmes módja a jó ár-értéken való vásárlásnak, ráadásul az Auchan kínálatából minden megrendelhető, amire egy háztartásban szükség van. Különösen a nehezebben kimozduló időseknek, kismamáknak, nagycsaládosoknak vagy az olyan kistelepülésen élőknek ajánlott, akiknek nincs a közelében hipermarket. Irodák és kisebb vállalkozások is kényelmesen élhetnek vele, ha a működésükhöz szükséges irodaszereket, vizet, kávét vagy üdítőt rendelnének.

A visszatérő online rendelőknek is érdemes csatlakozniuk az Auchan hűségprogramjához és kiváltaniuk a Bizalomkártyájukat, amellyel hetente többszáz terméket vehetnek meg még kedvezményesebben. Vásárlásaik után pedig pontokat gyűjthetnek, amelyeket egy következő alkalommal levásárolhatnak az áruházakban, illetve hamarosan online is.

A házhoz szállítás új folyamatát az alábbi YouTube kisvideó mutatja be: https://www.youtube.com/watch?v=U7U7biyl7EA