Közép-európai Zöld Béka Díj

A Deloitte Magyarország idén is meghirdeti a több mint egy évtizedes múltra visszatekintő Zöld Béka Díjat.

A Deloitte Közép-európai Fenntarthatósági Jelentés Díja egy olyan elismerés, amelyet a legjobb fenntarthatósági jelentést készítő regionális nagyvállalatok nyerhetnek el.

A tavalyi évtől kezdődően a Zöld Béka Díj országos és regionális szinten is kiosztásra kerül. Az országos szinten díjazott jelentések automatikusan részt vesznek a közép-európai szintű megmérettetésen is.

A vállalatok két szinten is versenyezhetnek a díjért:

Országos Zöld Béka Díj: Az országos szintű összevetésben részt vevő cégek a nem pénzügyi jelentéseiken keresztül mutathatják be fenntarthatósági gyakorlatukat. Az értékelést és a díjak odaítélését egy országos zsűri fogja végezni.

A legjobb jelentéseket elkészítő cégek egyrészt az országos Zöld Béka Díjért szállnak versenybe, másrészt különféle kategóriákban is díjazzuk a résztvevőket.

Regionális Zöld Béka Díj: A pályázó cégeknek regionális összevetésben is alkalmuk lesz bemutatni fenntarthatósági gyakorlatukat.

Amennyiben részt kíván venni az idei Zöld Béka programban, kérjük, töltse ki a jelentkezési lapot és juttassa el részünkre szeptember 16-ig.

Az eredményhirdetésre 2016. decemberében kerül sor.

A díjjal kapcsolatos további részletekért látogasson el a Zöld Béka Díj honlapjára, vagy forduljon Jenei Gabriellához: gajenei@deloitteCE.com, telefon: +36 1 20 484 6844.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?