Magyar vállalat Európa legjobb cégei között

A 2015/16-os European Business Awards döntőjébe 32 országból 132 vállalat jutott be. A rangos díj “Környezetvédelem és fenntarthatóság” kategóriájának top tizes élmezőnyébe a magyar Biofilter Környezetvédelmi Zrt. is bekerült.

 Az RSM Global által szponzorált European Business Awards fennállásának 10 éve alatt az egyik legnagyobb presztízsű, az üzleti teljesítményt és az innovációs képességet honoráló díjjá nőtte ki magát. A verseny 11 kategóriájába idén összesen 32 ezer nevezés érkezett, közülük választotta ki a zsűri a döntőbe jutó 132-t.

A megmérettetés 16 hónapon át tartott. A nevezések alapján 2015 szeptemberére 678 nemzeti győztest választottak ki. Ők elkészítették videó prezentációikat és a közönségszavazásban is részt vettek. Utóbbin hazánkban a Mozaik Kiadó győzedelmeskedett.

A 2016. június 17-én, Milánóban lezajlott díjátadón végül két magyar vállakozást díjaztak, a Szállás.hu-t sikeres növekedési stratégiája elismeréseképp, a Biofilter Zrt. pedig a környezetvédelem és a fenntarthatóság terén elért eredményei, elköteleződése miatt került a legjobb 10 közé, és nyerte el a zsűri döntése értelmében a Ruban d’Honneur díjat.

23_mg_3112__large-1024x683

A zsűri tagjai között számos elismert üzleti és gazdaságpolitikai szakember volt, többek között Karel De Gucht, az Európai Unió korábbi kereskedelmi biztosa, Christine Lagarde, az IMF vezérigazgatója és Jose Aznar, Spanyolország korábbi miniszterelnöke.

Forrás: recity.hu

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?