Legrand: Hogyan építsünk vonzó munkahelyet, ahol a munkavállaló érték

Ezzel a mottóval került megrendezésre 2018 október 15-16.-án az a kétnapos konferencia, amelynek témája a munkahelyi jólét, a wellbeing volt. A záró vezetői kerekasztalos beszélgetés egyik résztvevője Károlyi László vezérigazgató úr volt, aki beszélt azokról a belső programjainkról, melyek a munkahelyi jólét megtartását hivatottak hosszú távon biztosítani. Az eddigi eredmények ismertetésén túl a 2019 évi tervekbe is bepillantást engedett a hallgatóságnak.

A Legrandnál már most is számos wellbeing elem működik. Ilyenek a Napraforgó-egészségprogram, a Leonardó-program, a sport rendezvények, Mikulás nap, évzáró rendezvény, börzék, és még számos más munkavállalóinkat érintő program.

Apró és nagy döntéseink hatása összeadódik. A sikeres wellbeing programok alapja az, hogy figyelembe veszi az alapvető emberi szükségleteket is.

Ki a felelős az én jóllétemért? A cég, vagy én önmagam? A felelősség közös. A vállalat felelőssége, hogy biztosítsa a lehetőséget, a munkavállaló felelőssége pedig azzal élni!

A wellbeingnek nincs hátránya, nem elérhetetlen luxus, hanem közös érdek és egyben a fenntartható vállalati siker alapja is.

A Legrand elkötelezettségét a témában mi sem mutatja jobban, mint az, hogy ennek a konferenciának aranyfokozatú támogatója és aktív résztvevője volt. A jó gyakorlatok cseréje és új programok megismerése a saját wellbeing programjaink további fejlesztésének lehetőségét hordozzák magukban.

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?