Legújabb tagunk a Spreadmonitor Kft.

Legújabb tagunk a 2014-ben megalakult Spreadmonitor Kft. A társaság elsőszámú vezetője Iljicsov András. A  2020. évi árbevétele több mint 130 millió forint volt, 5 foglalkoztatott mellett. A komplex  és nagy adatigényű informatikai problémákra szakosodott szoftverfejlesztő cég elsősorban az energiaszektor számára szállít informatikai  és data science megoldásokat.

Spreadmonitor Kft. célja, hogy fenntarthatósági szempontból kiemelkedjen, élenjáróvá váljon a régiós szoftverfejlesztő cégek közül, követendő példát mutatva és mintaként szolgálva a többi cég számára. A vállalat környezeti felelősségvállalása többek között karbon kibocsátásuk csökkentése; 100 tonna Verified Carbon Unit Retirement megvásárlásával 2018-ig visszamenően az általuk kibocsátott CO2 400%-át semlegesítették. Ezen felül a vállalt törekszik arra, hogy minden partnerükkel kizárólag digitális aláírás és e-számlázásra kerüljön sor, szelektív hulladékgyűjtés mellett. A társadalmi felelősségvállalás jegyében 2020-ban a Juszt-is-teszünk Alapítványt, 2021-ben a Jamba Hungary Alapítvány támogatta a vállalat nem közel fél millió Ft-os összeggel. Spreadmonitor Kft. célja, hogy fenntarthatósági szempontból kiemelkedjen, élenjáróvá váljon a régiós szoftverfejlesztő cégek közül, követendő példát mutatva és mintaként szolgálva a többi cég számára. Felelős és etikus működésüket éves felmérésükön keresztül garantálják, mely kiegészül egy havi és egy két hetente megtartandó kisebb felméréseel melyben az alkalmazottak esetleges problémáit és aktuális kérdéseit vitattják meg.

Spreadmonitor Kft. elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás növelése és a fenntartható fejlődésre való átállás mellett, csatlakozásuk egy fontos lépés ebbe az irányba. A tagságtól elsősorban tudásmegosztást, best practice-k megismerését és közös gondolkodást várnak, mellyel biztosítják a fenntarthatósági célkitűzések cégen belüli intézményesülését.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?