Legújabb tagunk az IFUA Horváth & Partners Kft.

Legújabb tagunk az 1989-ben megalakult IFUA Horváth & Partners Kft, mely üzletviteli és egyéb vezetési tanácsadással foglalkozik. A vállalat elsőszámú vezetői Dr. Bodnár Viktória, Huba Eörs és Radó István, a vállalat 2020. évi árbevétele 4,5 milliárd forint volt, közel 150 foglalkoztatott mellett.

Környezetvédelmi felelősségvállalásuk célja saját és ügyfeleik gazdasági és környezeti fenntarthatóságának folyamatos javítása tanácsadási projektek keretében.

Saját fenntarthatóságát az IFUA elsősorban az alábbi területeken kívánja elérni: fenntartható iroda (energiafelhasználás, zöld mobilitás, termék- és élelmiszerfogyasztás, hulladékkezelés területén); a munkavállalók mindennapjainak fenntarthatóbbá tétele előadások, közös fórumok és beszélgetések keretein belül. Az IFUA Horváth & Partners Kft. – a karbonsemleges működés elérése érdekében – tervezi csatlakozását anyavállalatuk, a stuttgarti központú Horváth AG klímavédelmi célkitűzéseihez.

Az IFUA számos tanácsadási projekttel támogatja ügyfelei gazdasági és környezeti fenntarthatóságát, melyek kiemelt területei:

  • Fenntartható termelés zöld energiával,
  • Hidrogén-technológia,
  • Körforgásos gazdaság,
  • Smart Energy Management,
  • Zöld pénzügyek,
  • Zöld & smart mobilitás,
  • Klímatudatos mezőgazdaság és élelmiszeripar.

Mindezek mellett webináriumok, konferenciák tartásával, továbbá a Green Controlling díj működtetésével próbálja ösztönözni ügyfelei fenntarthatóságát. A társadalmi fenntarthatósághoz hozzájárulnak az IFUÁ-hoz szorosan kötődő IFUA Nonprofit Partner projektjei is.

Csatlakozásuk célja az aktív részvételen keresztül a közös gondolkozás elősegítése, saját módszertani tudásbázisuk továbbfejlesztése, továbbá a magyarországi és nemzetközi helyzetkép figyelemmel kísérése.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?