Legújabb tagunk az SDSYS Zrt.

Legújabb tagunk a 2014-ben megalakult SDSYS Zrt. A társaság elsőszámú vezetője Csiba András, 10 foglalkoztatott mellett. Az  SDSYS Zrt. adóinformatikai megoldásai a pénzügyi szektor egyedülálló innovációját hozzák el, bejövő belföldi és külföldi számlák feldolgozását automatizálják.

Környezetvédelmi felelősségvállalásuk hitvallásukban rejlik; ami digitálisan keletkezett, annak nem kell papírra kerülnie, a digitális térben maradva időt, energiát, természeti valamint anyagi forrásokat takaríthatunk meg.  A vállalat papírmentesen működik, melyet kiterjesztettek a beszállítok felé is, így a digitális szerződéskötés alapvető elvárás. Minden termékük, általuk fejlesztett automatizáció a vállalati folyamatok fenntarthatóbbá, jövőállóbbá tételét segítik. 2022. januárjától induló új projektjük, az SDSYS erdő létrehozásával minden megkötött ügyfélszerződés alkalmával egy újabb fát ültetnek el. A vállalat felelős és etikus működését belső ellenőrzési rendszer, valamint a vállalati alapértékek biztosítják. Vállalati működésük elsődleges belső célja a kollégák fizikai-mentális egyensúlyának megőrzése. Alapvetésük a család-munka egyensúlyban a család elsőbbségének biztosítása, rugalmas és hatékony megoldásokkal

Tagságuk célja, hogy új tudást, technológiákat ismerjenek meg, valamint javaslatokat, iránymutatásokat kapjanak, melyek segítik a ’digitális világ’ gondolatuk kiteljesítését.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?