Legújabb tagunk az OTP Bank

Legújabb tagunk a 1949-ben megalakult OTP Bank. A társaság elsőszámú vezetője Dr. Csányi Sándor, a hitelintézet 2020. évi összesbevétele meghaladta az 500 milliárd forintot, közel 9.600 foglalkoztatott mellett. Az OTP Bank a magyar bankszektor meghatározó hitel és pénzintézete. Szolgáltatóként céljuk a felelős és korrekt ügyféligényekhez igazodó pénzügyi szolgáltatásnyújtás.

Az OTP Bank környezetvédelmi tevékenységét a Környezetvédelmi szabályzat szabályozza, mely biztosítja a jogszabályi megfelelőséget, valamint, hogy megvalósulhasson a környezeti szempontok figyelembevétele és integrálása a Bank üzleti tevékenységébe. A szabályzat tartalmazza a környezettudatos beszerzési irányelvek érvényesítésének szabályait is. Az OTP Bank elkötelezett az erőforrás felhasználás és energiafogyasztás hatékonyságának növelése és a papírfelhasználás csökkentése iránt, amelyet a digitalizáció hatékony, mérhető eredménnyel támogat. Munkatársaik környezettudatosságának növelése érdekében szemléletformáló kampányokat valósítanak meg. Az OTP csoport felelős működését a stabil gazdálkodás, a munkaerőpiac felelős munkáltatójaként a társadalom aktív szereplőjeként definiálja. Nagy hangsúlyt helyez az elvárásoknak való megfelelésre, és arra, hogy a jogszabályi előírások teljesítésén túl is megfeleljen az üzleti etika elvárásainak az ügyfél érdekek védelme, illetve a tisztességes, etikus és transzparens működés érdekében.

Tagságuk célja a közös gondolkodás,  a fenntarthatóság/ESG szempontok kiemelt érvényesítése, érdekképviselete és ezzel kapcsolatos szakmai kapcsolatok kialakítása.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?