Legújabb tagunk Saint-Gobain Hungary Kft.

Legújabb tagunk a 1990-ben megalakult Saint-Gobain Hungary Kft.

A társaság elsőszámú vezetője Piros Attila, 2019. évi árbevétele nagyjából 26 millió forint volt, 281 foglalkoztatott mellett. A Saint-Gobain Hungary Kft. fő tevékenysége; építőipari termékek gyártása és bányászata.

Integrált politikájuk keretet ad céljaik megfogalmazásához, illetve értékeléséhez mely hozzájárul a környezet-és energiateljesítmény folyamatos javításához. Klímavédelmi vállalásaik az energiafelhasználás, a CO2 kibocsátás, a hulladékkezelés, a vízgazdálkodás, az alapanyag felhasználás és a csomagolás területére is kiterjednek. Tevékenységük és folyamataik során biztosítják a környezet védelmét, a környezetszennyezezés megelőzését, az erőforrások energiatakarékos és hatékony felhasználását, energiaigényük csökkentését. A Saint-Gobain Hungary Kft. hozzájárul az egészséges otthonok teremtéséhez, a munkahelyi jóllét biztosításához, alapítványaikon keresztül a társadalom egyenlőtlenségeinek felszámolásához. 2022-ben kezdi meg működését a vállalat belső zöld munkacsoportja, melynek célja a szemléletformálás, tudáscsere és együttgondolkodás a fenntarthatóság valamennyi területén. A szervezet jellegének megfelelő energiagazdálkodási teljesítmény mutatókat vezetett be a vállalt , melyeket rendszeresen felülvizsgálnak. A Saint-Gobain Hungary Kft. számos nemzetközi kezdeményezés mellett, részese az ENSZ Global Compact-nak 2003 óta, és 2021-ben csatlakozott a Women Empowerment Principles kezdeményezéshez is.

Tagságuk célja, hogy  közös  szakmai munka és aktív párbeszéd alakuljon ki, melynek hatására a fenntarthatósággal kapcsolatos hazai aktualitásokról elsők között értesülhetnek.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?