Megbízható, frissülő forrás: maszkok, kesztyűk, fertőtlenítők a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közösség weboldalán

Felelősen gondolkodva és az óriási igényre tekintettel a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK) felmérte a piacot, és összefogva tagjainkkal egy könnyen áttekinthető és folyamatosan frissülő COVID-19 fókuszú weboldalon összegyűjtöttük azokat a vállalatokat, amelyek bármilyen tekintetben támogatást, termékeket, vagy szolgáltatásokat nyújtanak az egészségügyi és gazdasági válság hatékony kezelésére. Maszkokat, kesztyűket, kézfertőtlenítőket és egyéb eszközöket is tartalmaz az elképesztően széles paletta, amelyen 16 tagcégünk ajánlata található termékcsoportonként csokorba szedve.

Az elmúlt két hónap folyamán a kereslet-kínálat sajnos felrúgta a megszokott viszonyokat ezen a piacon is. A korábbiakhoz képest ugrásszerűen megnövekedtek az árak egyes termékeknél, illetve találkozhattunk olyan ajánlatokkal, amelyek végül minőségi csalódást okoztak a vásárlóknak.

Célunk, hogy az általunk ajánlott termékekkel megbízható forrásokhoz jussanak a weboldalunkat látogató cégek, legyenek akár tagvállalatok, akár hozzánk még nem csatlakozott cégek. A termékek csak korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre, ezért kérjük, hogy az érdeklődők mielőbb vegyék fel a kapcsolatot a kiválasztott termék, szolgáltatás mellett feltüntetett partnercégekkel. Az igények biztosítása a jelentkezések sorrendjében történik.

Alapértékeinket – a vállalatok fejlődésének, az üzleti kapcsolatok fejlesztésének támogatását, az értékes közösség megtartó erejét – szem előtt tartva az MVÜK célja az érdekeltek összekapcsolása, ezért kérjük, hogy mindenki közvetlenül vegye fel a kapcsolatot a palettán szereplő cégekkel, illetve az e-mail másolatba tegye bele a kozpont@mvuk.hu e-mail címet. Minden termék alatt megtalálják az adott terméket kínáló partner elérhetőségeit.

Vigyázzunk egymásra!

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?