A Telenor számára kiemelten fontos, hogy tevékenységét a társadalommal együttműködésben, illetve annak szolgálatába állítva végezze, melynek eredményeiről és hatásairól a vállalat fenntarthatósági jelentés formájában tájékoztatja érintettjeit.

A Telenor  2006-ban és 2007-ben Vállalati felelősségvállalás jelentését készítette el, majd két alkalommal (2008, 2009) gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatósági tevékenységéről GRI (Global Reporting Initiative) alapú jelentés formájában számolt be. Önbesorolásuk alapján ezen két évben a vállalat GRI „B” megfelelési szintet ért el.

Aktuális jelentésük  a GRI harmadik generációs irányelvei (GRI G3.1) alapján mutatja be vonatkozó tevékenységünket, önbesorolásuk szerint ismét „B” megfelelési szinten. A Telenor által 2008-ban és 2009-ben kibocsátott jelentések által tartalmazott adatok és információk mennyiségét meghaladva, ezúttal 39 gazdasági, társadalmi és környezeti indikátorról adnak számot. Az elkészült jelentés a Telenor 2010. január 1. és 2012. december 31. közötti fenntarthatósági és felelősségvállalási teljesítményét hivatott bemutatni.

A Fenntarthatósági jelentéseket itt érheti el.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?