Meijer & Co bemutatja: Growing Paper, Fenntartható marketing megoldás vállalatok számára

Mindenkinek van otthon olyan fiókja vagy kis asztala, ahol egy-egy rendezvény után a szórólapok, reklámújságok és névjegykártyák landolnak. Ezek vagy örökre a fiók alján nyugszanak, vagy később kidobjuk őket anélkül, hogy bármi feltűnést keltenének. Mindez persze óriási papírpazarlás.

Még mindig nehezen mondunk le a nyomtatott fecnikről, a szórólapokról és a névjegykártyákról: egy QR-kódra még szükség lehet, és hogy is hívták azt az embert arról a networking eseményről, akinek digitális névjegykártyája volt?

A Growing Paperrel üzenete nőni és virágozni fog: egyszerre fenntartható, meglepő és feltűnő.

Az eredetileg holland fejlesztésű Growing Paper ma már Európa-szerte ismert. Segít a vállalatok nyomdai anyagait fenntarthatóvá tenni. A szemmel is jól látható magvakat tartalmazó papír igazi beszélgetésindító. A Growing Paper segítségével nemcsak az üzeneteivel nyűgözheti le az embereket, hanem a környezetre is pozitív hatást gyakorolhat. Segít a változatos ökoszisztéma fenntartásában és a papírhulladék csökkentésében. Az anyag 100%-ban újrahasznosított papírból készül, nem kell érte új fáknak meghalniuk. A papír előállítását szakemberekre bízzuk. Nem vásárolunk akármilyen termesztő papírt, gondosan mérlegeljük, hogy mely gyártók illenek hozzánk és értékrendünkhöz.

Ha akár egyedi meghívóra, figyelemfelkeltő névjegykártyára, akár környezetbarát promóciós anyagokra van szüksége, a Growing Paper fenntartható és felejthetetlen megoldást kínál minden papírigényére. Sokoldalúsága biztosítja, hogy az igények széles skáláját ki tudja elégíteni.

További információkat a következő weboldalon talál: https://linktr.ee/meijerandco

vagy keressen minket árajánlatért a következő címen: Hello@growingpaper.hu