A Sustainable Development and Technology (IST) által szervezett esemény, a „One Earth Summit” sikeresen zajlott a Regal Hongkong Hotelben

Több mint 1000 befolyásos vezető és változáshozó gyűlt össze Hongkongban, hogy részt vegyen a konferencián, felvázolva a fenntartható jövő felé vezető utat. A Mielemed MPM által NUXON márkanév forgalmazott termékek gyártója, az AQT (AirQuality Technology) vezérigazgatója Golden Chen abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a beszédében megosztotta az AQT környezeti, társadalmi és gazdasági (ESG) vonatkozású erőfeszítéseit.

Lu Baowen professzor, a Sustainable Development and Technology alapítója köszöntőjében a következőket mondta:

„One Earth Summit célja, hogy egyesítse a világot egyetlen otthonunk,

a Föld megmentése érdekében.
A globális klímaválság az emberiség történelmének
kritikus pillanatához érkeztetett el bennünket.
Vagy folytathatjuk utunkat a pusztítás mentén.
Vagy dönthetünk úgy, hogy átlépjük saját határainkat és
a köztünk lévő különbségeket, és összefogunk,
hogy kezeljük az éghajlatváltozást ebben a döntő fontosságú évtizedben.
Nyilvánvaló, hogy mi vagyunk a probléma kiváltó okai,
de mi lehetünk a megoldás is.”

Golden Chen „AQT elektrosztatikus levegőtisztítás, energiahatékonyabban, fogyóeszközök nélkül” című vitaindító beszéde széles körben felkeltette a résztvevők figyelmét. Kitért az AQT fogyóeszköz-mentes légtisztító technológiájának környezetvédő szerepére, részletezve a globális környezetre gyakorolt hatását. Ennek a tisztítási eljárásnak az egyedülállósága az elektrosztatikus légszűrőben rejlik, amely nem igényel szűrőcserét, és többször is mosható vízzel anélkül, hogy a tisztítási hatékonyság csökkenne. Ezzel nemcsak erőforrásokat takarítunk meg, hanem a környezetszennyezést is csökkentjük. A hagyományos tisztítókhoz képest az AQT fogyóeszköz-mentes tisztítója jelentősen csökkenti a hulladékképződést, ezáltal hozzájárul a fenntarthatósági céljaink eléréséhez.

A környezet védelmét és a fenntarthatóságot szem előtt tartó felelős vállalatként az AQT elkötelezett a zöld technológia fejlesztése és minél szélesebb körű alkalmazása mellett. Az AQT nemcsak folyamatosan javítja termékei teljesítményét és hatékonyságát a folyamatos innováció révén, hanem aktívan részt vesz különféle környezetvédelmi kezdeményezésekben és tevékenységekben.

A One Earth Summit-en való részvétel azon kívül, hogy egy nagyszerű lehetőség az AQT számára, hogy világszerte bemutassa környezetvédelmi erőfeszítéseit és technológiai eredményeit, de egy fontos platform a fenntartható fejlődés előmozdításához. A résztvevőkkel folytatott eszmecserék és tudásmegosztás révén az AQT tovább növelheti hatását a globális fenntarthatóságért vívott küzdelemben, még nagyobb mértékben hozzájárulva a bolygónk védelméhez.

Az egyre súlyosabb környezeti kihívásokkal szemben együtt kell működnünk, hogy innovatív megoldásokat keressünk. Az AQT fogyóeszköz-mentes és energiahatékonyabb, ezáltal fenntartható tisztítási technológiát biztosít számunkra, aktívan tesz a levegőminőség javítására érdekében és a környezetszennyezés csökkentéséért.

A konferencián való részvételével az AQT másik fontos üzenete a környezetvédelem és a fenntarthatóságra való törekvésen kívül, hogy minél többeket inspiráljon ezen célok mentén és motiváljon felelős cselekedetekre. A környezeti kérdésekre fordított növekvő globális figyelem miatt reméljük, hogy az AQT több vállalattal működhet együtt, hogy közösen dolgozhasson Földünk szebb jövőjéért, egy fenntarthatóbb világ megteremtése érdekében.

Forrás: AQT
Fotó: AQT