Négy helyszínen segítettek idén is a Provident Őrangyalok

Az idei „Provident Őrangyalok” programsorozat részeként országszerte mintegy 300 önkéntes segített budapesti és vidéki szociális- és oktatási intézményeket, halaszthatatlan felújítási, esztétikai munkálatokat végezve el. A vállalat az önkéntes munka mellett anyagiakkal is támogatta a kiválasztott intézményeket, összesen 2.000.000 forint értékben.

A Providentnél régi hagyománya van a jótékonysági akcióknak. Idén az anyavállalat, az International Personal Finance májust az önkéntesség hónapjának választotta, így mind a tizenegy tagországban összesen csaknem kétezer kolléga nyújtott önzetlen segítséget. A vállalat munkatársai a programtól függetlenül önszerveződő módon is gyakran segítenek különféle jó ügyeket.

2004 óta a magyar Provident dolgozók mintegy 75.000 önkéntes munkaórában, több mint 100 helyszínen segítették a rászorulókat különböző egészségügyi-, szociális- és oktatási intézményekben, melyek többek között fogyatékkal élőket, hátrányos helyzetű gyermekeket, időseket, veszélyeztetett anyákat gondoznak. A Provident Őrangyalok Program az ország egyik legaktívabb társadalmi felelősségvállalás fókuszú kezdeményezése.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?