Nyolcadik alkalommal indul a Tesco helyi közösségeket támogató pályázati programja

Ismét elindult a Tesco helyi közösségi kezdeményezéseket támogató pályázati programja, az „Ön választ, mi segítünk”. A pályázatra olyan helyi szervezetek, baráti közösségek, intézmények, továbbá nonprofit kis- és középvállalkozások, társasházak és lakásszövetkezetek jelentkezését várják, akik kezdeményezésükkel a helyi közösség életének fejlődéséhez járulnának hozzá. A nyolcadik fordulóban a Tesco további mintegy 180 pályázatot fog támogatni összesen több mint 40 millió forinttal, a legkreatívabb, leginnovatívabb pályázat ezúttal is 400 000 forintos különdíjban részesül.

A Tesco tudja, hogy a március óta tartó vírushelyzet elleni védekezés különös terhet ró a szervezetekre, közösségekre, ezért létrehozott egy új pályázati kategóriát, melyben fertőtlenítő szerek, higiéniai eszközök, valamint egyéb, a biztonságot és egészségmegőrzést támogató felszerelések, például maszkok, gumikesztyűk beszerzéséhez kaphatnak anyagi támogatást a pályázók. Emellett a szervezetek a rászoruló csoportok mentális egészségéről való gondoskodást célzó kezdeményezésekkel is pályázhatnak (pl. krízisvonal üzemeltetése), illetve az egészségügyi ellátórendszert és az egészségügyi dolgozókat segítő projekteket is várja a vállalat.

Az aktuális, nyolcadik fordulóban szeptember 14. és október 14. között, a www.tesco.hu/kozosseg weboldalon keresztül várják a jelentkezéseket. A beérkezett pályázatokat ismét az Effekteam Egyesület független szakértői bírálják el, ők választják ki, hogy mely kezdeményezések juthatnak tovább az áruházi szavazási szakaszba.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?