Telenor Etikai Konferencia – 2016. október 4.

A Telenor Magyarország Zrt. kiemelt hangsúlyt fektet a felelős üzletvitelre. Céljuk, hogy minden a Telenorral üzleti kapcsolatban levő cég az üzleti etika követelményeinek megfelelően végezze a mindennapi tevékenységét. A minél magasabb szintű etikai megfelelés elősegítése érdekében a Telenor egy Etikai Konferenciát szervez, melyre ezúton meghívja Önöket.

 

A konferencia fő témája az etikus vállalati működés. A rendezvény során a Telenor etikus vállalati működésért felelős vezetői, valamint meghívott külső szakértők mutatják be az etikus vállalati viselkedés előnyeit, az etikus működés eléréséhez és fenntartásához alkalmazott vállalati eszközöket (pl. szabályzatok, belső folyamatok, felelősök stb.), illetve a résztvevőknek is lesz lehetősége egymással is megosztani a témához kapcsolódó ismereteiket, tapasztalataikat.

 

Az Etikai Konferencia időpontja:     2016. október 4.                9:00 – 12:00

Helyszíne:                                            Telenor Székház – Törökbálint, Pannon út 1.

 

Napirendi pontok

 

9:00 – 9:30          Regisztráció

9:30 – 10:00        Bevezető a Telenor részéről

Téma: Mit jelent a Telenor számára az etikus vállalati működés? Milyen eszközeink vannak ennek fenntartására, ellenőrzésére?

Előadók: a Telenor etikus vállalati működésért felelős vezetői

 

10:00 – 10:45      Panelbeszélgetés

Téma: Miért éri meg etikusnak lenni? Milyen előnyei vannak az etikus vállalati viselkedésnek rövid és hosszú távon?

Bevezető előadás: Alexa Noémi, CEU

Paneltagok: a Transparency International képviselői, illetve az alábbi vállalatok etikus működéséért felelős vezetői: ABB Mérnöki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Bayer Hungária Kft., Biofilter Környezetvédelmi Zrt.

 

10:45 – 11.00      Kávészünet

11:00 – 11:45      Panelbeszélgetés

Téma: A korrupció felismerésének és megelőzésének módszerei és lehetőségei

Bevezető előadás: Fertetics Mandy, BCSDH

Paneltagok: az alábbi vállalatok etikus működésért felelős vezetői: Grundfos Magyarország Gyártó Kft., Mercedes-Benz Hungária Kft., Richter Gedeon Nyrt., Telenor

 

11:45 – 12:00      Záró gondolatok

 

A konferencia magyar nyelvű. További előadók személye egyeztetés alatt áll.

 

Kérjük, hogy jelentkezésüket a mellékelten megküldött Regisztrációs Lapon a résztvevők nevének, beosztásának és elérhetőségének a megjelölésével mielőbb, de legkésőbb 2016. szeptember 27-ig jelezzék az alább megadott e-mail címen (Alagi-Zilah Orsolya – ozilah@telenor.hu). Tájékoztatjuk Önöket, hogy a konferenciára csak meghatározott számú érdeklődőt tudunk fogadni, a részvételi lehetőség a jelentkezés sorrendjében kerül biztosításra.

 

Amennyiben további információra lenne szükségük, kérjük, hogy az alábbi elérhetőségeken vegyék fel velünk a kapcsolatot:           

Alagi-Zilah Orsolya

Mobil: +36 20 930 2294

E-mail: ozilah@telenor.hu

 

 

 

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?