Új tagunk a Coface

A Coface a világ vezető kintlévőség biztosítója közel 70 éve segíti a vállalkozásokat a tartós és  fenntartható gazdasági növekedés elérésében globálisan. Magyarországon a Coface-csoport 1990 óta nyújt ügyfeleinek céginformációs és követeléskezelési, valamint 2004-óta kereskedelmi hitelbiztosítási szolgáltatásokat. Megoldást kínálnak a vállalatoknak ügyfeleik pénzügyi kötelezettségeinek elmulasztásából fakadó kockázatokra, hazai és export piacokon egyaránt.

A Coface csoport 4,400 alkalmazottja biztosítja 40,000 ügyfél értékesítési folyamatait 200 országban. Csaknem minden közép- és kelet-európai országban közvetlen jelenléttel támogatja az exportáló cégek hitelbiztosítási együttműködéseit.

A régiós jelenlét lehetővé teszi, hogy a magyar ügyfelek hiteles és naprakész információt kapjanak a térség vállalkozásairól és biztosítási védelem alá helyezzék exportjukat. Emellett a Coface helyszíni jelenléte ügyfeleik számára komoly előnyt biztosít export kockázataik lefedésében, így a térség vállalatainak a szűkebb értelemben vett piacokon is teljes körű kintlévőség biztosítási szolgáltatásokat tud nyújtani a térség országait teljesen lefedő helyi céginformációs és követelésbehajtási szolgáltatások mellett.

A BCSDH-hez való csatlakozás kapcsán Kárpáti Gábor, a cég ügyvezetője kifejtette, hogy : „A magyarországi cégek, így a magyar gazdaság fenntartható fejlődéséhez elengedhetetlen, hogy a vevők szállítói hitelekkel történő finanszírozásából eredő kockázatokat megfelelően kezeljék. Küldetésünknek tekintjük, hogy a Magyarországon bejegyzett gazdasági társaságok döntéshozói megfelelő kockázatkezelési szabályzatok megalkotásával és működtetésével fenntartható növekedési pályát tervezzenek cégeik számára és ezen a pályán tartsák Őket.

Coface Magyarországon követi a cégcsoportja elveit, mely keretében kiemelt figyelmet kapnak a női vezetők, a társadalmi szerepvállalás és a zöld iroda megvalósítása. Tagságunkkal szeretnénk további tapasztalatokat szerezni és best practice-eket átültetni cégünk gyakorlatába, hétköznapjaiba a környezettudatos iroda működtetésének területén és a munkavállalói egyenjogúság területén.”

 

COf

A Coface 2015 januárjában csatlakozott a szervezethez.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?