Új tagunk a Gloster Infokommunikációs Kft.

Legújabb tagunk a több, mint 18 éve alakult, 100%-ban magyar tulajdonú Gloster Infokommunikációs Kft., amely a hazai IT szektor meghatározó üzleti, informatikai megoldásszállítója. A vállalat többrétegű informatikai szolgáltatásokat nyújt nagyvállalati ügyfelei számára, mint például Ipar 4.0, IT hálózat és rendszer tervezés, üzemeltetés, biztonsági megoldások, adattárolási megoldások, vagy strukturált kábelezési szolgáltatások.

A cégt nagy figyelmet fordít a környezettudatos és zöld működésre. Saját építésű irodájukat napelemmel, környezettudatos hűtés-fűtési rendszerrel, és elektromos töltőállomással látták el, folyamatosan cserélik le autóparkjukat elektromos autókra. Belső működésük teljesen digitalizált, kiiktatva ezzel a felesleges papírhasználatot. A fenntartható, etikus működés a coaching szemléletű vezetésen túl a flexibilis foglalkoztatási formákban is megjelenik náluk, családbarát munkahelyként nagy figyelmet fordítanak az alapvető értékek tiszteletben tartására.

„Cégünk fő támogatója a HTTP Alapítványnak, amely a piacképes informatikai szaktudás minél szélesebb körben történő terjesztését tűzte ki célul. Közösen olyan megoldásokon dolgozunk, melyek elősegítik a magyarországi informatikai szakképző intézményekben a diák-tanár-tananyag hármas kapcsolatának tudatos integrációját. A BCSDH-hoz való csatlakozzással szélesíteni kívánjunk szemléletünket a környezettudatos és fenntartható lehetőségek iránt, így azt partnereinknek is tovább tudjuk adni, ezáltal követendő példa lehetünk számukra.”- mondta el Szekeres Viktor, a Gloster Infokommunikációs Kft. tulajdonosa.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?