Új tagunk a Silvestris & Szilas Kft.

Legújabb tagunk a Silvestris & Szilas Kft., akik alaptevékenységükben is a fenntarthatóságot célozzák meg: olyan termékeket (főként illóolajokat) állítanak elő, melyek alapanyagul szolgálnak, többek között, illatanyagok, kozmetikumok, gyógyhatású készítmények, illetve élelmiszerek számára.

A körforgásos gazdaságban látják a komplex fenntarthatósági szemléletet, mely a stabil, hosszú távú, kiszámítható és felelős működést biztosítja számukra. Termelésükben magas szintű innovációra törekszenek, fel tudják dolgozni a gyógynövények olyan részeit is, melyet más felhasználó területek kidobásra ítélnek. Ezen kívül a termelési melléktermékeket is hasznosítani tudják, így pl. a biomassza kazánban keletkező hamut is tovább értékesítik.

A Silvestris számára kiemelt jelentőséggel bírnak az alapértékek, mint felelősség, őszinteség, elkötelezettség, összetartás, melyek a szervezeti kultúrát is meghatározzák, munkavállalói értékközösséget alkotva. A cég többféle tanusítvánnyal (Bio, Kosher, GMP+) is rendelkezik, melyek biztosítják a transzparens működést, és kommunikálják azt az üzleti parnerek felé.

A BCSDH-val való közös munka során olyan partnereket keresnek, akik a körforgásos gazdaság szellemiségében üzleti megoldásokat tudnak javasolni, másfelől tovább formálják gondolkodásmódjukat a tudatos és fenntartható vállalati stratégia kialakításában.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?