Új tagunk, a Meijer & Co Kft.

A 2020-ban alapított vállalkozás széles körű szolgáltatási palettával rendezik a HR területén, úgy, mint a toborzás, a vezető kiválasztás, a „niche” keresés és a munkaerő-stratégia, valamint tanácsadási és „zöld stratégia” megoldásokkal is kiszolgálják ügyfeleiket. Összes tevékenységüket mélyen áthatja fő vezérelvük, a fenntarthatóság. Céljuk, hogy ügyfeleikkel közösen formálják a tehetségek és a toborzás világát az „új zöld gazdaságban”. Ahogy ők fogalmaznak: „Azt akarjuk, hogy unokáink lássanak havat, ezért „zöldebbé kell tennünk a világot az emberek és szervezetek erejével”. Mindezt azáltal, hogy „a szervezeteket nettó nullává alakítjuk át, úgy, hogy az emberiség és a természet virágzik, miközben tiszteletben tartjuk, betartjuk és népszerűsítjük a „Hármas eredménykritérium” (Triple bottom line of People-Planet-Profit) megközelítést”. Célunk, hogy „belső, fenntartható ESG-változásokat hozzunk létre ügyfeleinknél a bennük rejlő lehetőségek kihasználásával”. A kézzelfogható változásokat úgy érjük el, hogy külső tehetségek keresésével, a velük való együttműködéseken keresztül mozgósítjuk ügyfeleink belső képességeit.””

Saját működésük kapcsán is elkötelezettek a fenntarthatóság vonatkozásában. Mikrovállalkozásként szolgáltatási kínálatuk és működési kereteik okán főként személyes kibocsátásaik vannak. Ezek minimalizálására törekszenek, például közösségi iroda használattal, kerékpárhasználattal, a papírra történő nyomtatás korlátozásával, valamint a távmunka és a rugalmas munkafeltételek támogatásával.

Támogatják a sokszínű, befogadó és támogató munkakörnyezetet, ahol minden egyént tisztelnek, értékelnek és egyenlő esélyeket kapnak a boldoguláshoz.

Az idei évben el kívánják érni, hogy „B Corporation” tanúsítással rendelkezzenek, hogy ők is azon vállalkozások közé tartozhassanak, amelyek arra adnak választ, hogy miként lehetnek az üzleti vállalkozások a pozitív társadalmi változások eszközei.

Idén szeptemberben készítik első jelentésüket a zöld tehetségekről.

Azért csatlakoztak a BCSDH-hoz, hogy hozzájuk hasonló gondolkodású emberek, vállalkozások közösségének tagjaivá váljanak.